Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці презентували заряджений хетчбек Honda Civic Type R

Нове покоління гарячого компактна Civic Type R побудовано на базі 10-го покоління стандартного хетчбеку, який дебютував ще у 2016 році. Доречи, топові модифікації з індексом R почали випускати з 1992 року, саме в ті часи виробник намагався гідно протистояти потужним європейським моделям С-класу.

Сучасний Civic Type R справжній діамант в короні європейського підрозділу японського бренду. Виробництво хетчбека налагоджено в Британії на заводі розташованому в місті Суїндон. Доводкою їздових характеристик кваліфіковані спеціалісти Honda займалися на гоночному треку Нюрнбургринга. Наразі, рекордний час проходження кола цієї легендарної траси нещодавно продемонстрував передньопривідний Volkswagen Golf Clubsport S. Незважаючи на те, що більшість конкурентів, які мають аналогічні показники потужності оснащені повним приводом, Civic Type R залишиться виключно передньопривідним автомобілем.

 

Під капотом Civic Type R встановлений 2-літровий бензиновий двигун потужністю 316 к.с. та 400 Нм крутного моменту. В парі з мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. В спортивному режимі розгін з 0 до 100 км/год не перевищує 5,7 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 250 км/год.

Новий Civic Type R оснащений адаптивними амортизаторами, електронною системою регулювання дроселем, багаторичажною задньою підвіскою та гальмівною системою від компанії Brembo. Також було збільшено на 38% жорсткість кузова та посилено рухомі елементи підвіски. Виробник наголошує на покрашені керованості до рівня лідерів С-классу. 

Зовнішній стиль зарядженого хетчбеку допрацьований з урахуванням аеродинамічних особливостей спортивної модифікації. Додаткової привабливості новачку додають 20-дюймові легко сплавні колісні диски та три патрубки вихлопної системи. В середині Civic Type R збережено архітектуру звичайного хетчбеку, але без оригінальних елементів не обійшлося. Приємні відчуття від топового автомобіля виникають відразу, як ви опинитесь в чудових сидіннях та візьмете до рук спортивне кермо.

В Європі новий Honda Civic Type R з’явиться влітку 2017 року. Орієнтовна вартість цієї моделі складатиме біля 40 тисяч євро...

 

05.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці презентували заряджений хетчбек Honda Civic Type R

Політика конфіденційності